INFINITOIS komt van het in sieradenland welbekende infinity en het Franse woord toi, dat jij of u betekent. Kortom een sieradenmerk om je eindeloze liefde mee te tonen, voor jezelf of voor een ander. De pay-off AMOUR SANS FIN (eindeloze liefde) communiceert deze boodschap ook.

De eerste collectie telt 73 gerhodineerd sterling zilveren sieraden verdeeld over zes collecties. De collectie zit vol met musthaves die geen enkele garderobe mag missen. De sieraden zijn perfect voor elke dagelijkse gelegenheid; van casual tot chique. De ontwerpen zijn als ware juwelen. Het zijn geen fast fashion items, deze klassieke iconen blijven. De stijl is elegant en tijdloos.

De ontwerpen van sieraden zijn grotendeels geïnspireerd op de Franse silene. Een prachtige kleurrijke bloem die bloeit in de zomer. Deze bloem vormt ook het INFINITOIS logo. De belangrijkste collectie ‘Fleur d’Infinitois' bestaat volledig uit bloemen. Bloemen komen en gaan in het modebeeld, deze zomer zijn ze echter niet weg te denken. In de overige ontwerpen zijn onder andere bloemblaadjes verwerkt, evenals de vorm van de Eiffel toren die terug komt in de zettingen van de stenen. Tevens is er ruimte voor de klassieke parel in een nieuw jasje, helemaal perfect voor de Coco’s van deze wereld.

De sieraden worden gemaakt volgens de hoogst mogelijke standaarden. Zo zijn ze gemaakt van sterling zilver, handgezet met briljant geslepen zirconia’s en afgewerkt met een rhodium plating. Een aantal items uit de collectie zijn tevens afgewerkt met een 18kt roségouden plating. Er wordt altijd gekozen voor de best mogelijke materialen en technieken voor de sieraden, maar dan ook voor de best mogelijke prijs.

Elk INFINITOIS sieraad wordt verpakt in een fleurig, luxe doosje. Dat maakt de sieraden nog leuker om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Kijk ook bij gifts voor cadeautips en giftcards.